5.Sınıf öğrencimiz Eren Karaçam Yüzmede Büyük Başarıya Ulaştı!

Genç Minik sporcumuz Eren Karaçam, ilimiz de düzenlenen yüzme yarışmasında iki dalda da madalya kazanarak büyük bir başarı elde etti. Kurbağalama stilinde ikinci, sırtüstü stilinde ise üçüncü olan Karaçam, rakiplerine fark atarak kürsüye çıktı...

04.03.2024 92

Yarışmanın ilk gününde kurbağalama stilinde mücadele eden Karaçam, heyecan dolu bir yarışın ardından ikinci sırada finiş çizgisini geçti. Son derece çekişmeli geçen yarışta Karaçam, rakibini son anda geçerek gümüş madalyanın sahibi oldu.

İkinci gün ise sırtüstü stilinde mücadele eden Karaçam, yine güçlü bir performans sergiledi. Yarışı üçüncü sırada tamamlayan Karaçam, bronz madalyayı boynuna taktı.

Bu başarısıyla dikkatleri üzerine çeken Eren Karaçam'ın, önümüzdeki turnuvalarda da madalya kazanması bekleniyor.

04-03-2024